Tv-vært siger farvel til sin store kærlighed

Tv-vært, skuespillerinde og model er alle sammen titler, danske Sarah Grünewald kan bryste sig af.

Hendes voksende mave afslører dog også, at endnu en titel snart kan tilføjes.

Hun skal nemlig være mor for første gang, og det betyder samtidig, at hun skifter bopæl og flytter ind i en ny lejlighed med plads til et børneværelse.

Det skriver hun på Instagram.

På sin profil har Sarah Grünewald lagt et billede op af sin tomme lejlighed midt i København, hvor hun sidder på gulvet. Hun indrømmer, at hun har det svært med at sige farvel til den gamle lejlighed, selv om hun ifølge billedteksten har haft mindst 20 forskellige adresser de seneste 15 år.

 

Jeg har vist haft, mindst, 20 forskellige adresser de sidste 15 år. Aldrig har jeg elsket en lejlighed, så højt som #KærlighedsKassen her på Hauser Plads. Manden i mit liv mødte jeg nærmest imens at malingen tørrede på væggene, da jeg lige var flyttet ind❤️ Hvor har vi været forelskede og danset meget på de skrå gulve med hinanden og med så mange dejlige mennesker de sidste 3 år!!!! Min lille kaffebar foran, hvor kaffen altid smagte SÅ godt i morgensolen. Tak Lene Min glade ostemand og min slagter rundt om hjørnet, som jeg stadig vil besøge! Der er så ubeskriveligt mange minder herfra og jeg knus elsker den tid jeg har haft heroppe. For første gang lukker jeg et lille kapitel i mit liv, som jeg altid med god følelse kan se tilbage på, og altid vil holde af Hvor er det rart!!! Nu er det tid til at være forelsket bagved det kongelige Teater, i Gammel Holm kvarteret. Det er tid til et nyt kapitel, måske bare en helt ny bog faktisk. Stadig med verdens dejligste mand, stadig med Hr.jensen vores lille hund, stadig med kaffe i solen, og min glade ostemand, men denne gang i en stor lejlighed med karbad, med højere til loftet end nogensinde, med et nyt slags værelse. Et værelse med en meget meget lille seng, med sådan et puslebord kalder de det, med en funky ble-spand, og med farverige malerier....og når ja...med en ny titel. Som mor! Det glæder jeg mig helt sindsygt til... Tror jeg #meget spændt #takforalt #kærlighedskassen #bedsteminder #skråbrædder #nytid #vemodigt #spændende #angst #lykkelig #babyboom

A photo posted by Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on

Feb 29, 2016 at 8:25am PST

- Aldrig har jeg elsket en lejlighed så højt som "kærlighedskassen" her på Hauser Plads. Min lille kaffebar foran, hvor kaffen altid smagte så godt i morgensolen, min glade ostemand og min slagter rundt om hjørnet, som jeg stadig vil besøge. Der er så ubeskriveligt mange minder herfra, og jeg knuselsker den tid, jeg har haft heroppe, skriver Vild Med Dans-værten, der også spiller med i TV2 Zulu-serien "Tomgang".

Minderne blev skabt med Rasmus Backhaus, som er DJ og tekstforfatter og har dannet par med Sarah Grünewald siden 2013. På det tidspunkt var adressen på Hauser Plads helt ny, og ifølge tv-værten har hun og manden været meget forelskede og danset meget på lejlighedens skrå gulve i løbet af deres tre første år sammen.

Det kommende medlem af familien kommer efter planen til verden om fem uger og skal vokse op i et andet københavnerkvarter bagved Det Kongelige Teater sammen med "verdens dejligste mand" og parrets lille hund Hr. Jensen, skriver Sarah Grünewald.

- Det er tid til et nyt kapitel, måske en helt ny bog faktisk. Denne gang i en stor lejlighed med karbad og en ny slags værelse med en meget lille seng, et puslebord, en funky ble-spand og farverige malerier. Og nå ja - med en ny titel som mor. Det glæder jeg mig helt sindssygt til, tror jeg, joker tv-værten.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip