TV-værten Charlotte Nyborg ny pressekvinde hos politiet

Politiet på Fyn har ansat tv-værten Charlotte Nyborg som ny kommunikationsrådgiver.

Den 54-årige Charlotte Nyborg har blandt andet været ansat på TV2 Nyhederne i Odense, og så har hun været kommunikationschef i interesseorganisationen Ungdomsringen i knap tre år.

-Med ansættelsen af Charlotte Nyborg har vi fået en meget erfaren journalist i huset, der ikke kun har arbejdet med kommunikation – men også gennem mange år har arbejdet med nyheder og derfor har et godt kendskab til pressen vilkår. Det tror jeg, vi kan få stor glæde af. Med de redskaber, hun kommer med, er jeg overbevist om at vi kan kvalificere ikke bare dialogen med borgerne – men også i høj grad sikre en klar og tydelig kommunikation internt i organisationen, siger vicepolitidirektør Arne Gram hos Fyns Politi.

Og den tidligere tv-vært glæder sig selvfølgelig til opgaven.

-Jeg kommer med en meget bred erfaring, som jeg glæder mig rigtig meget til at sætte i spil hos Fyns Politi. Jeg skal først og fremmest have fokus på den interne kommunikation i politikredsen. Men det er klart, at jeg også skal arbejde for at sikre et godt samarbejde med pressen og organisationens øvrige samarbejdspartnere. For Fyns Politi er det vigtigt at have et rigtig godt samarbejde med medierne, også fordi det er et af de steder borgerne rigtig ofte møder politiet, siger Charlotte Nyborg, der bor i Odense.

Hun tiltrådte allerede i dag.

Dagens Gossip