TV2 Charlie hylder dansk revy

Nu kan alle danske revy-elskere godt glæde sig, for TV2 Charlie fejrer den stolte danske revytradition med et storslået awardshow "Charlies Revygalla 2013", der finder sted i Cirkusbygningen i København søndag 1. september.

"Charlies Revygalla 2013" er et stort gallashow med masser af revynumre, musik og komiske indslag på scenen. Vært til den underholdende festaften er Jarl Friis-Mikkelsen, der sammen med nogle af Danmarks største revystjerner som blandt andet Ulf Pilgaard, Ditte Hansen, Vicki Berlin og Henrik Lykkegaard sørger for at give publikum og seerne en storslået aften.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

I løbet af showet bliver der uddelt fem revypriser: "Årets talent", "Årets bedste parodi", "Årets kvindelige kunstner", "Årets mandlige kunstner" og ikke mindst "Charlie Specialprisen", der bliver givet til den revy, der har det lille "ekstra", nemlig et stjernedrys af originalitet og kvalitet i selv de mindste detaljer.

- Revy er dansk kulturarv, når det er allerbedst! Det er bredt og folkeligt - og alle lattermilde sjæle kan være med. Det er helt oplagt for TV2 Charlie at gå ind i revygenren, da den har så meget til fælles med det, TV2 Charlie gerne vil være for sine seere, siger redaktør Mads Volck.

”Charlies Revygalla” finder sted søndag 1. september klokken 19.30 i Cirkusbygningen i København, og showet sendes på TV2 Charlie lørdag den 7. september.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip