TV2 chokerer med ny deltager i 'Vild med dans': Har én bestemt mission med at være med

I de sidste par dage er det kommet frem, at kendisserne Laura Bach, Thomas Buttenschøn, Julie Bertelsen og Lene Beier er klar til at tage udfordringen op og danse sig ind i hjerterne på danskerne, når 'Vild med dans' løber over skærmen til efteråret.

Men nu har TV2 hevet lidt af joker ud af ærmet ved at præsentere den 52-årige filminstruktør, debattør og billedkunstner, Søren Fauli, som den femte bekræftede deltager i dansekonkurrencen.

Søren Fauli, der også er medejer af butikskæden Normal og manden bag utallige reklamer for bl.a. Toms Chokolade, Tuborg og Kims, har indvilliget i at danse for rullende kameraer af en bestemt grund.

Læs også: Remees kæreste deler nøgenfoto: Se det frække billede

- Jeg har sagt ja, fordi jeg gerne vil tabe mig, og det forestiller jeg mig, jeg kommer til ved at være med i 'Vild med dans', siger Søren Fauli til TV 2, og forklarer, at der er brug for at komme nogle kilo til livs efter en periode med lidt for meget usund mad, siger manden, der slog igennem med filmen “De skrigende halse” i 1993.

Søren Faulis ekstra kilo er kommet efter en periode med ekstra travlhed på grund af en flytning. Selv beskriver manden med de mange talenter sig som “bullerfed”.

I tidligere sæsoner har deltagere som politikeren Astrid Krag og Anders Foghs kone Anne Mette Fogh Rasmussen rystet kiloene af sig under de benhårde forberedelser til liveshows’ene. Så der er gode chancer for, at Søren Fauli kan gøre det samme.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip