TV2 inviterer til 25 års jubilæum

TV2 byder inden for til en festlig fødselsdagsuge, der kulminerer i to store shows, hvor seerne kan komme med som publikum.

Lørdag den 1. oktober 1988 klokken 17 tonede TV2 for første gang frem på danskernes tv-skærme. Det var et stort tv-historisk øjeblik, som her 25 år efter giver TV2 anledning til en fødselsdagsfejring ud over det sædvanlige.

Danskerne er inviteret med til festen – både hjemme i stuerne og som publikum til to store shows, der markerer afslutningen på en fødselsdagsuge med muntre og rørende tilbageblik, specialudgaver af kendte klassikere, stor underholdning og helt nye programmer.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

- Jeg husker selv, hvor meget opmærksomhed der var omkring TV2s premiere, hvor kanalen helt klart var med til at ændre det danske tv-billede, og der gik jo ikke mange år, før vi var Danmarks mest populære tv- kanal. Danskerne tog TV2 til sig – og det er med lige dele ydmyghed og stolthed, at vi nu samler en buket af det bedste, vi har, og giver noget igen i en fødselsdagsfest i særklasse, siger administrerende direktør, Merete Eldrup.

To shows til danskerne

Markeringen af de 25 år kulminerer i et storslået fødselsdagsshow, hvor Lars Hjortshøj som vært står i spidsen for en fejende hyldest til de seneste 25 år – både i Danmark, i verden og på TV2.

Danskerne kan købe billet og sammen genopleve de største øjeblikke sammen med musikalske stjerner som Burhan G, Medina, Mads Langer, Tina Dickow, Nabiha og Barbara Moleko. Mød også komiker Andreas Bo, Kongeriget med Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, De Nattergale og nyd tv-minder ad libitum med store historier og markante personligheder fra TV 2s første kvarte århundrede.

Det store fødselsdagsshow optages onsdag den 2. oktober og sendes lørdag den 5. oktober. Men allerede fredag den 4. oktober kan danskerne komme med til fest, når ”Vild med dans” for første gang rykker ud af tv-studiet.

1.300 feststemte publikummer kan købe billet og være med, når Danmarks modigste dansere er med til at fejre fødselsdagen sammen med en masse tidligere deltagere og The Antonelli Orchestra.

Billetter til de to shows kan købes på billetnet.dk.

Fødselsdag for fuld udblæsning

- På TV 2 elsker vi at feste – og vores 25 års fødselsdag er naturligvis ingen undtagelse. Vi glæder os til at give danskerne fødselsdag for fuld udblæsning i vores to store shows og i en fødselsdagsuge, der er pakket med skønne programmer, som er vores hyldest til de mange store og små, sjove og alvorlige, rystende og rørende oplevelser, vi har haft sammen med danskerne i de seneste 25 år. Glæd jer, lyder opfordringen fra Ulla Pors fra TV2 Nyhederne, som event- og udviklingschef har ansvaret for stationens 25 års fødselsdag.

Fødselsdagsugen byder også på specialudgaver af ”Pengene på bordet” og af ”Hvem vil være millionær?”, hvor TV2-værter sender gevinsten videre til heldige seere.

Børnene fra ”Årgang 0” mødes for første gang med hinanden på tv, når de i to særprogrammer kigger tilbage på den familiehistorie, de har været med til at tegne af danskerne siden seriens premiere i 2001.

Morten og Peter – de to gæve drenge med Downs Syndrom, som i mellemtiden er blevet voksne – er tilbage i et helt nyt program, og i løbet af uge 40 zoomer flere andre udsendelser ind på de mange tv-øjeblikke, som seerne har været en del af i de seneste 25 år med TV2.

Dagens Gossip