TV2 klar med ny sæson af "Rita"

Dramaserien ”Rita” ramte de danske tv-seere lige i hjertet, da Mille Dinesen i hovedrollen som skolelæreren Rita – med ætsende ærlighed - tog livtag med folkeskolen, eleverne, lærerkollegerne og med konflikterne i sit eget liv.

Onsdag den 11. september er Danmarks sejeste skolelærer tilbage på TV2 med en ny sæson, hvor hun stærkt prøver at blive voksen.

I den nye ”Rita”-sæson møderne seerne en række nye store skuespillere, blandt andet Tommy Kenter, Alexandre Willaume, Kristian Halken og stortalentet Lasse Fogelstrøm, der fik store roser for sin debut i filmen ”Jagten”, hvor han spillede rollen som Mads Mikkelsens søn Marcus.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Og så er der også mulighed for gensyn med blandt andet Carsten Bjørnlund som skolelederen Rasmus, Lise Baastrup som den unge lærerkollega Hjørdis, Ellen Hillingsø som kontaktlæreren Helle, Nikolaj Groth som Ritas yngste søn Jeppe, Morten Vang Simonsen og Lykke Sand Michelsen som Ritas ældste søn og svigerdatter, Ricco og Bitten, samt Peter Gantzler som Ritas eksmand, Niels.

Det var ikke alene i Danmark, der blev lagt mærke til ”Rita”, efter at den første sæson blev sendt i foråret 2012. Mille Dinesen vandt således prisen Den Gyldne Nymfe for ’bedste skuespillerinde i en tv-dramaserie’ ved tv-festivalen i Monte Carlo i 2012, ligesom Fox TV Studios har produceret et såkaldt pilotafsnit til et amerikansk remake af ”Rita”.

”Rita” er udviklet med støtte fra Public Service Puljen, og SF Film producerer serien for TV 2. Producere er Karoline Leth og Jesper Morthorst, mens Christian Torpe er hovedforfatter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip