TV2-oprustning: Elming dækker Touren

Nu ruster stationen op i form af en af stationens mest kendte ansigter. Claus Elming, kendt fra Vild med Dans og som manden, der har gjort amerikansk fodbold populær blandt danskerne.

Elming afslører selv nyheden på Twitter:

- Wauw. Så fedt. Kæmpe opgave ligger foran mig til sommer. Ska dække #TourDeFrance for en skadet Michael Stærke #tungarvatløfte, tweeter Elming begejstret.

Elming kommer med til Tour de France som reporter på asfalten. Han skal overtage Michael Stærkes rolle som journalisten, der taler med ryttere og sportsdirektører før og efter etapen.

- Det er kun fordi, at Michael Stærke er blevet skadet, at jeg skal med. Han faldet på cyklen og har revet nogle ledbånd over, så han skal opereres.

Elming går til opgaven med stor respekt:

- Jeg har tidligere lavet cykelprogrammer, men jeg har aldrig dækket cykelsport. Michael Stærke har en enorm erfaring, som jeg først skal til at tilegne mig nu. Jeg er super-lykkelig, men jeg er også en lille smule skræmt, og jeg går til opgaven med en stor portion ærefrygt.

- Der sidder et hav af mennesker uden foran skærmene, som ved rigtigt meget om cykling. Jeg har set Giro d'Italia, og der er da en masse navne, som jeg aldrig har hørt om før. Der er meget, der skal læses op på, konstaterer Elming ærligt.

Elming har tidligere fungeret som sportsvært på TV2, og han har også en karriere bag sig som amerikansk fodbold-spiller og -træner i den danske liga.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip