TV2: SF-profil går til Socialdemokraterne

Skrevet af admin

19/03/2013
Her skal han fremover være medlem af partiets folketingsgruppe, men det forudsætter, at to tredjedele af gruppen accepterer dette på partiets gruppemøde onsdag morgen, men det skulle udelukkende være et spørgsmål om formalia.Jesper Petersen er ikke den første prominente SFer, der forlader partiet, efter at Annette Vilhelmsen (SF) blev partiformand. Det samme gjorde den tidligere næstformand Mattias Tesfaye tidligere på året. Jesper Petersen har været opstillet til Folketinget for SF siden 2000 og pegede på sundhedsminister Astrid Krag (SF) under formandsopgøret sidste år.

Mest læste i dag

Her skal han fremover være medlem af partiets folketingsgruppe, men det forudsætter, at to tredjedele af gruppen accepterer dette på partiets gruppemøde onsdag morgen, men det skulle udelukkende være et spørgsmål om formalia.

Jesper Petersen er ikke den første prominente SFer, der forlader partiet, efter at Annette Vilhelmsen (SF) blev partiformand. Det samme gjorde den tidligere næstformand Mattias Tesfaye tidligere på året. Jesper Petersen har været opstillet til Folketinget for SF siden 2000 og pegede på sundhedsminister Astrid Krag (SF) under formandsopgøret sidste år.