TV2-vært kritiseres for bijobberi

TV2-værten Mikael Kamber scorede sig tirsdag en ekstra skilling til lægestormødet i Odense.
Han var nemlig hyret som konferencier til og modtog derfor penge fra den ene part i den konflikt, som fylder mediefladen i disse dage.

Det har fået rektor på Journalisthøjskolen i Aarhus, Jens Otto Kjær Hansen, til at rette kritik mod Kamber og kalder det "uklogt"af ham at tage jobbet, skriver Jyllands-Posten.

- Uanset om Mikael Kamber siger, han kan skille tingene ad, så er det svært at få andre til at tro på det, og derved er sagen til skade for journalistikken som helhed, siger han.

Rektoren kunne ikke finde på at råde sine elever til at tage et bijob som Mikael Kamber gjorde for lægerne.

Kamber selv forstår dog ikke kritikken.

- Jeg er ikke part i sagen. Jeg er bare med til at præsentere, hvad der sker på scenen. Lægerne har vurderet, at de vil have en professionel til den opgave, sagde Kamber til Jyllands-Posten.

Men den køber rektoren ikke.

- Når man er journalist, så kan man ikke bevare sin troværdighed i offentlighedens øjne, hvis man får penge af andre, siger Jens Otto Kjær Hansen til Jyllands-Posten.

Han sammenligner Mikael Kambers optræden på konferencen i går med de journalister, der laver skarpe og kritiske interviews den ene dag og rådgiver direktører i en virksomhed dagen efter.

De to roller kan og skal ikke blandes sammen, fastslår han.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip