Tvetydig Berlusconi afviser behov for at sælge Milan

Der har de seneste måneder været tiltagende rygter om, at den italienske mediemogul og tidligere premierminister Silvio Berlusconi var på tærsklen til at afhænde sin klub AC Milan til forskellige asiatiske rigmænd eller virksomheder.

Lørdag udtalte Berlusconi sig om rygterne til italienske La Gazzetta dello Sport, men ordene har næppe givet Milan-fansene mange flere svar omkring klubbens fremtid.

- Lad os gøre det klart: Jeg har intet ønske, ingen intention om eller behov for at sælge Milan, siger den skandaleombruste italiener i interviewet.

Men samtidig afviser han ikke, at det alligevel kan blive udgangen grundet de øvrige asiatiske og mellemøstlige rigmænd, som har overtaget blandt andet rivalerne fra Inter.

- Det er blevet meget svært for familiedrevne klubber at klare sådan en økonomisk byrde, siger Berlusconi med henvisning til de opskruede priser i markedet.

- Hvis min familie ikke selv kan løse klubbens problemer, er jeg nødt til at finde investorer, som kan bidrage til Milans genrejsning.

- Hvis vi ikke kan finde købere, er det op til mig at prøve at genrejse klubben. Hvis der kommer investorer til, som vil have mig til at forblive i min rolle i klubben, så vil jeg samarbejde med dem, som kommer til, lyder det fra Milan-ejeren.

Det kan være svært at udlede af udtalelserne, om et salg kan være under opsejling, men Berlusconi indrømmer dog, at han har snakket med Xi Jinping, Kinas præsident, om muligheden for investeringer i klubben fra Kina.

/ritzau/

Dagens Gossip