Tvillingerne blev bragt på børnehjem, da deres mor døde - 54 år senere fik de en besked på Facebook

Jane og Lisa Bennett blev født i Palermo i Italien i 1960. 

Men da deres mod døde kort tid efter, og deres far stod efterladt med 10 børn, så han ingen anden udvej end at aflevere dem på et lokalt børnehjem. 

Året efter blev de adopteret af et amerikansk par, der tog dem med til USA, hvor de voksede op. 

Pigerne vidste godt, de var adopterede, og selvom de begge elskede deres nye familie, drømte de stadig om at blive genforenet med deres familie i Italien. 

Jane og Lisa Bennett.

Da børnehjemmet blev lukket, blev det endnu sværere at finde deres rødder, og i år 2000 forsøgte Jane sig med en annonce i en avis i Palermo, hvor hun spurgte, om nogen kendte til to bortadopterede piger, der oprindeligt havde efternavnet Valenziano.

Men hun hørte aldrig noget. 

I 2005 forsøgte hun igen at finde sin familie. Hun lavede en side på Facebook, som hun brugte til at undersøge mulige spor. Der skete stadig ikke noget. 

Børnehjemmet, der var tvillingernes hjem det første år af deres liv. 

Men sent sidste år faldt hun over en profil på Facebook, som hun troede kunne tilhøre sin nevø Alessandro. Hun skrev til ham, men der gik næsten et år, før hun fik et svar. 

En time senere havde hun sin bror Giovanni i telefonen. 

Det var vanvittigt. Mit hjerte hamrede og jeg skreg og jublede. Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Jane til ABC.

Nu har tvillingerne planlagt en tur til Italien til næste år, så de endelig kan blive genforenet med deres familie, og indtil da holder de kontakten ved lige på Skype. 

 

Dagens Gossip