Tvillingerne kom til verden hånd i hånd: Så unikt er båndet mellem de to piger i dag

Efter at have tilbragt ni måneder sammen i tæt kontakt kom to små tvillingpiger Jenna og Jillan til verden på smukkeste vis, som heldigvis blev forenet på billeder, der for to år siden gik verden rundt.

De to piger kom til verden ved kejsersnit, og de holdt hinanden i hånden, da lægerne tog pigerne ud af Sarah Thistlethwaites livmoder.

Forinden havde kvinden fra den amerikanske delstaten Ohio tilbragt 57 dage i hospitalssengen for at passe sine ufødte piger.

 Her to år senere er båndet mellem de to piger vokset stærkere end nogensinde, fortæller deres mor til People Magazine.

- Af og til vil min mand gå ind i en butik med én af tvillingerne, mens jeg tager mig af den anden. Når det sker, så bliver de begge kede af det og vil være sammen. De er helt sikkert meget tætte, siger Sarah Thistlethwaite.

Læs også: Et helt specielt øjeblik: Tvillinger kommer til verden hånd i hånd

Jenna og Jillian er det, som man kalder for ”monoamniotic-tvillinger", hvilket betyder, at de delte samme moderkage og fosterhinde under graviditeten.

Denne form for tvillinger er meget sjældent, da det kun sker ved omkring én ud af 10.000 fødsler, men det er også noget, der er forbundet med øge risiko under graviditeten.

Heldigvis gik alt godt under fødslen på Akron Children's Hospital.

- De begyndte at holde i hånd, så snart de lå ved siden af hinanden. Det gav mig kuldegysninger, siger en talskvinde fra sygehuset.

Her to år senere har pigerne udviklet vidt forskellige personligheder. Jenna er den forsigtige, mens Jillian er lidt af en vovehals.

Og selvom de to søstre er tætte, så har de også en lille rivalisering kørende med hinanden.

- Hvis Jenna gør noget slemt, så spørger jeg ind til det, hvilket plejer at få hende til at sige, at Jillian gjorde det, forklarer Sarah Thistlethwaite.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip