Tvis Holstebro fighter sig til sejr i topbrag mod Skjern

13/02/2016

Team Tvis Holstebro er fortsat tophold i Boxer Herreligaen.

Lørdag var Tvis ellers nede i sækken i topbraget mod Skjern, men på en god fight og stærk slutspurt sikrede Tvis sig en sejr på 26-25. Tvis scorede kampens sidste fire mål.

Inden kampen havde de to hold lige mange point, men nu trækker Tvis atter fra efter selv at have sat point til mod Mors-Thy i den sidste kamp før EM-pausen.

Tvis' Patrick Wiesmach imponerede med hele 14 mål i kampen.

Hjemmeholdet åbnede kampen bedst, men det lykkedes ikke at få slået et hul på mere end to mål. Ved pausen var Tvis foran med et enkelt mål, selv om Skjern også nåede at være foran i kampens første halvdel.

I anden halvleg begyndte marginalerne at tippe Skjerns vej. I målet hjalp Søren Pedersen godt til, og midtvejs i anden halvleg så kampen ud til at blive afgjort.

På to og et halvt minut scorede gæsterne tre gange og gik fra 19-19 til 22-19. Det fik Tvis-træner Patrick Westerholm til at tage en timeout.

Opsangen hjalp kortvarigt, men så begyndte Skjerns Lasse Mikkelsen at sende missiler af sted mod mål, og så var Skjern igen foran med tre mål med syv minutter tilbage af opgøret.

Igen kæmpede Tvis sig tilbage, og Søren Tau udlignede til 25-25. Skjern måtte spille den sidste del af kampen i undertal efter en udvisning til Lasse Mikkelsen, og det straffede Tvis.

Med holdets fjerde scoring i træk sørgede Jonas Larholm for 26-25-målet, der blev kampens sidste, da Skjern på det efterfølgende angreb smed bolden væk.

Tidligere lørdag tog Sønderjyske et stort skridt mod slutspillet ved at slå Århus Håndbold i en tæt udekamp.

Christoffer Fors sikrede sønderjyderne en 27-26-sejr på kampens sidste kast, da han omsatte et straffekast, efter de 60 spilleminutter var gået.

Dermed har Sønderjyske på ottendepladsen - den yderste slutspilsplads - fem point ned til Skanderborg efter 19 ud af 26 kampe i grundspillet.