Tvis Holstebro imponerer med storsejr over mestrene

08/04/2015

Spændingen er tilbage i pulje 1 i håndboldherrernes DM-slutspil, efter at Tvis Holstebro onsdag aften besejrede KIF Kolding København med hele 32-23

En sejr i Gråkjær Arena ville have sendt koldingenserne i semifinalen allerede efter tre af de seks spillerunder, men danmarksmestrene var aldrig i nærheden af de to point.

Vestjyderne var overraskende overlegne i store perioder, og med kvikt angrebsspil fik de flyttet det normalt så solide KIF-forsvar rundt på lerfødderne, og målene regnede ind bag Kasper Hvidt og Marcus Cleverley før pausen.

Tvis Holstebro gik til pausen med en føring på 17-12, og hjemmeholdet fortsatte med at udbygge forspringet i anden halvleg mod et opgivende KIF-hold, der var en skygge af sig selv.

Det er blot fire dage siden, koldingenserne vandt en kæmpesejr over Skjern og ved den lejlighed forekom uovervindelige, men de takter var ikke til at få øje på på en sort aften for Aron Kristjanssons tropper.

Tvis Holstebro-spillerne havde en herlig halvanden time foran et begejstret publikum, og i topscorer Michael Damgaards fravær tog storebror Allan Damgaard over med ni scoringer.

Dermed lægger Tvis hårdt pres på Skjern, der torsdag aften har hjemmebane mod Århus Håndbold.

Tvis er nu oppe på fem point og lige i hælene på KIF Kolding København, der har seks. Skjern har to point på kontoen, mens Århus fortsat er uden point. De to bedste hold går videre til semifinalen.