Tvis Hostebro-træner: En af de bedste sejre for os

Team Tvis Holstebro spillede sig helt op i toppen af Boxer Herreligaen onsdag aften, da klubben storsejrede ude over rivalerne fra Skjern Håndbold.

I Skjern Bank Arena blev det til en sejr på hele 31-23 til Holstebro, som dermed nåede op på 20 point i ligaen side om side med netop Skjern.

Og lige præcis en sejr ude over Skjern er i høj kurs i Holstebro, hvor man ikke har haft for vane at vinde lokalopgørene, når de er spillet i Skjern.

- Hver sejr giver en selvtillid og et boost, men at tage til Skjern og vinde her på deres gulv, det er måske en af de bedste sejre, vi kan få, siger Team Tvis Holstebros træner, Patrick Westerholm.

Samtidig hentede Holstebro sin sjette sejr i træk i ligaen, og man formåede at få lukket af i forsvaret, som i den seneste ligakamp gav problemer i første halvleg.

- Vi leverede en formidabel indsats forsvarsmæssigt. Det var det, der gjorde, vi kom foran. Vi dækkede godt op og spillede med stor erfaring, så det var en fornøjelse, siger Holstebro-træneren.

Gæsterne gik til pause foran 14-13, og dermed satte man en større prop i forsvaret, som i seneste opgør i ligaen mod GOG Håndbold lukkede 20 mål ind i første halvleg, og seks i anden halvleg.

Patrick Westerholm havde også inden aftenens opgør talt om at finde en større stabilitet frem for Holstebro-mandskabet.

- Vi havde snakket meget om GOG-kampen, og vi havde nogle nøglepunkter, vi havde fokuseret på forsvarsmæssigt, som vi løste godt.

- Vi blev i zonen og hjalp hinanden, når vi blev presset, og efter vi fik justeret i første halvleg, så ydede spillerne en fantastisk indsats.

Team Tvis Holstebro møder i næste ligakamp HC Midtjylland.

/ritzau/

Dagens Gossip