Tvis-kvinder ét skridt fra CL-gruppespillet

Team Tvis mødte hollandske Dalfsen i et opgør, der blev spillet i rumænske Baia Mare, som er værtsby for kvalifikations-turneringen. Og der var aldrig tvivl om, hvad vej det ville gå. Dertil var danskerne et par klasser over deres hollandske modstander.

Via en Tvis-føring på 21-14 sikrede det danske hold sig en plads i finalen med sikker sejr på 38-30. Team Tvis møder nu søndag aften 'hjemmeholdet' Baia Mare i en finale, hvor vinderen kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League. Og her venter der Tvis-kvinderne anderledes barsk modstand, end de fik lørdag.

Baia Mare forhindrede en ren dansk finale ved lørdag formiddag at besejre Viborg HK med 26-25 i en fysisk præget og meget tæt kamp, hvor sejrsmålet faldt bare ti sekunder før tid.

Den rumænske fysik skal Team Tvis' lettere kavaleri forsøge at undgå med tempofyldt spil, der vil kunne splitte det robuste, men også noget tunge rumænske forsvar.

Finalen spilles søndag klokken 17, mens Viborg og Dalfsen får lov til at duellere om tredjepladsen tre timer før.

FC Midtjyllands kvinder er allerede klar til gruppespillet i Champions League, som de danske mestre kvalificerede sig direkte til via DM-guldet.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip