Tvis-kvinder spadserer problemfrit i DM-semifinale

Det bliver som ventet Team Tvis Holstebro, der skal møde vinderen af grundspillet, Team Esbjerg, i den ene DM-semifinale i kvindehåndbold.

Efter en tremålssejr på udebane over Randers i den første kamp var Tvis-kvinderne storfavoritter inden returkampen foran eget publikum, og den endte med en klar sejr på 33-26 til Pether Krautmeyers tropper.

Kampen var kun spændende i de første minutter, hvor Randers udstrålede en vis tro på at kunne vende billedet.

Men foran 5-2 gik østjyderne i stå. En scoringspause på næsten ti minutter forvandlede en Randers-føring på 6-5 til 6-12, og derfra var det nærmest umuligt at komme tilbage.

Træner Ryan Zinglersen lignede en tordensky, da hans hold gik til pause nede med 11-18, men Zinglersen fik ikke umiddelbart stoppet blødningen i de 15 pauseminutter.

Han måtte tage en timeout kort inde i anden halvleg, da Tvis havde bragt sig på 21-11, og ydmygelsen truede.

Men selv om Randers trods alt spillede lige op med hjemmeholdet efter pausen, var holdet aldrig tæt på at skabe ny spænding, og dermed kan østjyderne altså gå på sommerferie.

Mens Randers slapper af, venter to semifinaleopgør mellem Tvis Holstebro og Team Esbjerg. Den første kamp spilles i Holstebro på lørdag, mens der er returkamp i Esbjerg en uge senere.

Den anden semifinaleparring står mellem Viborg og de forsvarende danmarksmestre, FC Midtjylland.

Viborg havde på forhånd halvandet ben i semifinalen efter en sejr på fem mål i den første kamp mod Nykøbing Falster, og på hjemmebane gjorde viborgenserne arbejdet færdigt med en 27-25-sejr.

Gæsterne fra Falster snusede ellers til sensationen med en firemålsføring i anden halvleg, men tabte pusten i slutfasen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip