Tvis-profil: Sæsonen er reddet

Derfor var EHF Cup'ens kvartfinaler mod KIF Kolding København sidste chance for lidt spillemæssig succes i denne sæson. Og måske var det lige præcis dét, der gjorde den lille forskel, da Klavs Bruun Jørgensens tropper spillede sig videre til turneringens Final4-stævne i Nantes i Frankrig på et mål få sekunder før tid af Michael Damgaard, der sikrede Tvis en samlet sejr over to kampe på 51-50.

- Det har været et stort mentalt stykke arbejde, efter vi kom så elendigt i gang med slutspillet. Man kan sige, det her var vores chance for at redde sæsonen, så vi har bare prøvet at smide det andet over bord, og så lykkedes det over al forventning, sagde Team Tvis' Jakob Green Jensen til DR Sporten efter den tætte kamp i Gråkjær Arena.

Han holdkammerat Mads Christiansen var helt enig, men erkendte også, at lykkens gudinde stod hjemmeholdet bi.

- Det er bare helt vildt. Der er rigtigt mange følelser på spil igennem hele denne her kamp og specielt i slutfasen. Og vi er rigtigt gode, når vi får følelser og fight involveret i vores spil. Og så er vi også heldige til slut. Det er bare pissedejligt, sagde Mads Christiansen.

- Det har været en fantastisk rejse for os i Europa Cup'en, og jeg håber da, at vi stadig har et par etaper foran os, sagde Team Tvis-højrebacken til DR Sporten.

Ud over Final4-værterne fra franske Nantes har de to tyske hold, Frisch auf Göppingen og Niklas Landins Rhein-Neckar Löwen kvalificeret sig til EHF Cup'ens slutspil-weekend, hvor semifinalerne spilles 18. maj, mens finalen afvikles dagen efter.

- Kolding slog jo Rhein-Neckar Löwen i en af kampene, så dem vil vi gerne have i en semifinale, lød det kækt fra Jakob Green Jensen om Niklas Landins mandskab, der nok må regnes for favorit blandt de fire tilbageværende hold i EHF Cup'en.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip