Tvis spænder ben for Randers i håndboldtoppen

29/10/2015

Håndboldkvinderne i Randers HK er kommet et skridt længere væk fra toppen af Dame Håndboldligaen, efter at kronjyderne torsdag aften blev dukket med 26-28 på udebane mod Team Tvis Holstebro

Efter Team Esbjergs og FC Midtjyllands sejre onsdag har førerduoen nu skabt et hul på tre point ned til Randers på tredjepladsen.

Randrusianerne leverede en halvskuffende indsats i Gråkjær Arena, hvor Ryan Zinglersens tropper kun i kampens første kvarter viste det sædvanlige niveau.

Efter et par kvikke scoringer af Jane Schumacher kom Randers foran 7-4, men midtvejs i halvlegen gik holdet angrebsmæssigt i stå.

Det lykkedes kun gæsterne at lave to mål i de sidste 15 minutter af første halvleg, og så kunne Tvis Holstebro gå til pausen med en føring på 13-10.

Zinglersen gav både Julie Gade og Cecilie Greve spilletid, men ingen af de to målvogtere fik for alvor fat i Tvis-skytterne, hvor den svenske topscorer, Nathalie Hagman, spillede en stor kamp og nåede op på ti scoringer.

Heller ikke fra anden halvleg start fik Randers fat, og Tvis kunne trække fra, så hjemmeholdet på et tidspunkt førte med seks mål og kunne køre en forholdsvis sikker sejr hjem på 28-26.

Randers bliver stående på 11 point for otte kampe, mens Tvis Holstebro nu er noteret for ni point.

Imellem de klubber i tabellen ligger storsatsende Nykøbing Falster Håndboldklub, der fortsat laver masser af mål.

Nykøbing vandt sikkert med 30-21 hjemme over HC Odense i en kamp, hvor falstringernes to landsholdsprofiler, Kristina Kristiansen og Mette Gravholt, blev topscorere med henholdsvis ni og seks mål.