Tvis tildeler BSV første hjemmenederlag i flot comeback

17/11/2015

Team Tvis Holstebro blev det første hold i denne sæson til at fravriste Bjerringbro-Silkeborg (BSV) point på hjemmebane.

Gæsterne vandt kampen 28-25, selv om holdet var bagud med tre mål ved pausen. Det var fjerde sejr i fem udekampe i denne sæson for Tvis Holstebro, hvilket kun Skjern med lutter sejre overgår.

Med nederlaget forpassede BSV muligheden for at gå i udbrud i toppen rækken efter at have ligget á point med Aalborg og Skjern inden kampen.

Tvis Holstebro rykker med sejren op på rækkens fjerdeplads og er kun et enkelt point efter trioen i front.

Midtvejs i kampen tydede det ellers ikke på, at det ville gå Tvis' vej.

Holdene fulgtes ad til 5-5, før BSV anført af en velspillende Nikolaj Markussen trak fra og sikrede sig en pauseføring 13-10.

Men så begyndte det at smuldre for BSV. Gæsterne viste skarphed og mindskede hurtigt afstanden til et enkelt mål.

Et kvarter inde i anden halvleg kom så udligningen, før Tvis Holstebro også bragte sig foran. Gæsterne scorede stort set på alle angreb i en periode, og de frustrerede BSV-spillere lå pludselig under med to mål.

BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen forsøgte at ændre kampen med en timeout, men uden held.

Tvis-forspringet blev også øget til tre mål, og så var kampen afgjort, selv om BSV fik en overtalsperiode til at hente gæsterne.