Tvis-træner: Forsvaret sikrede os sejren over GOG

Det var en markant opgradering af kvaliteten i forsvaret, der sikrede en 30-26-sejr til Team Tvis Holstebro over GOG Håndbold torsdag aften i Boxer Herreligaen.

Gæsterne til pause med en føring på 20-18, mens det i anden halvleg blot blev til seks scoringer for GOG.

- Vi spillede elendigt i forsvaret i første halvleg.

- Vi lukkede 20 mål ind, og vi holdt dem nede på seks mål i anden halvleg. Det viser, at det var en fantastisk indsats i forsvaret i anden halvleg, som banede vejen til sejren.

- Lukkede vi 20 mål ind i anden halvleg, så skulle vi have scoret over 40 mål for at vinde. Jonas Hansen stod eminent i anden halvleg, og det var en stor holdpræstation i anden halvleg, siger Holstebro-træner Patrick Westerholm.

Team Tvis Holstebro blander sig med sejren i toppen af ligaen med 18 point for en kamp færre end både Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København og Århus Håndbold, der også har 18 point, mens Skjern topper med 20 point.

Aftnens sejr var Holstebro-holdets femte i træk i ligaen, hvor man er inde i en imponerende stime i øjeblikket.

- Det er fantastisk. Vi er godt kørende i øjeblikket, og selv om vi fik en sløj start i dag, så kæmpede vi os ind i kampen og fik to point.

- Vi skal holde hovedet koldt og holde fokus. Det er tidligt at snakke om, hvor langt, vi kan nå. Der kan ske meget i en tæt turnering, men fortsætter vi holdets udvikling, så tror jeg, vi kommer til at være med i den sjove ende, siger Westerholm.

/ritzau/

Dagens Gossip