Tvis-træner: Forsvaret sikrede os sejren over GOG

Det var en markant opgradering af kvaliteten i forsvaret, der sikrede en 30-26-sejr til Team Tvis Holstebro over GOG Håndbold torsdag aften i Boxer Herreligaen.

Gæsterne til pause med en føring på 20-18, mens det i anden halvleg blot blev til seks scoringer for GOG.

- Vi spillede elendigt i forsvaret i første halvleg.

- Vi lukkede 20 mål ind, og vi holdt dem nede på seks mål i anden halvleg. Det viser, at det var en fantastisk indsats i forsvaret i anden halvleg, som banede vejen til sejren.

- Lukkede vi 20 mål ind i anden halvleg, så skulle vi have scoret over 40 mål for at vinde. Jonas Hansen stod eminent i anden halvleg, og det var en stor holdpræstation i anden halvleg, siger Holstebro-træner Patrick Westerholm.

Team Tvis Holstebro blander sig med sejren i toppen af ligaen med 18 point for en kamp færre end både Bjerringbro-Silkeborg, KIF Kolding København og Århus Håndbold, der også har 18 point, mens Skjern topper med 20 point.

Aftnens sejr var Holstebro-holdets femte i træk i ligaen, hvor man er inde i en imponerende stime i øjeblikket.

- Det er fantastisk. Vi er godt kørende i øjeblikket, og selv om vi fik en sløj start i dag, så kæmpede vi os ind i kampen og fik to point.

- Vi skal holde hovedet koldt og holde fokus. Det er tidligt at snakke om, hvor langt, vi kan nå. Der kan ske meget i en tæt turnering, men fortsætter vi holdets udvikling, så tror jeg, vi kommer til at være med i den sjove ende, siger Westerholm.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip