Tvivl om 18-årige savnedes båd

De to mænd sejlede mandag aften ud fra formentlig Juelsminde i en lille jolle eller gummibåd. De skulle mødes med en tredje kammerat cirka fire kilometer vest for Juelsminde og brugte jollen til at transportere sig, men de mødte aldrig op.

»Vi fortsætter med maksimal styrke, men vi har desværre ikke fundet dem endnu,« lyder det fra stabschefen i SOK tirsdag formiddag.

Hverken politi eller SOK ved præcis, hvilken båd de to sejlede i, og det er også uvist, om den havde motor eller årer.

Et vidne fortæller til bt.dk, at han mandag aften så to unge mænd sejle ud i en »stor stabil gummibåd«, hvor man skal stå op for at styre, men ifølge politiets indsatsleder, er det ikke de to unge mænd, den lokale mand har set. Vidnets observation passer ikke med det tidspunkt, drengene sejlede ud på.

Bt.dk har talt med de to forsvundne mænds venner, og ifølge dem har de to »lånt« en lille gummibåd af en kammerat.

19-årige Mark Madsen fortæller, at han skulle mødes med de to på en nærliggende strand. De havde planer om at stjæle den lille båd og mødes med ham og en anden kammerat, men da de ikke dukkede op, alarmerede de drengenes forældre og politiet.

Tidligere forlød det, at de to unge mænd selv havde købt jollen for kort tid siden, og at de hverken har sejlererfaring eller redningsveste. Ifølge vennerne, som bt.dk har mødt på havnen i Juelsminde er det ikke korrekt. Derimod tyder det på, at det er drengestreger, der er gået galt.

»Vi ved ikke, hvad det er for en båd, de er sejlet ud i, og vi ved heller ikke, hvor de er sejlet hen, og hvor de var, da de fik problemer,« lyder det fra SOK.

Dagens Gossip