Tvivlsom budgethjælp fra McDonald’s til de ansatte

McDonald’s-budgettet viser, at en ansat på minimumsløn vil have 27 dollar om dagen at leve for, når de faste omkostninger er betalt.

Der er dog bare en stribe af forhold i budgettet, der er milevidt fra virkelighedens verden, skriver den amerikanske netavis theatlantic.com.

McDonald’s forudsætter således, at den ansatte har to job til minimumsløn – og vel at mærke to job af 40 timers varighed om ugen.

Burgerkæden forudsætter f.eks. også, at den ansatte ikke har udgifter til varme. De er i hvert fald budgetteret til nul dollar om måneden.

Budgettet opererer også med en månedlig husleje på 600 dollar, hvor den gennemsnitlige husleje lå på 1.048 dollar om måneden i 2012.

En forklaring på det urealistiske budget kunne være, at det omfatter to personer. Men det gør burgerkæmpen ikke opmærksom på, og i øvrigt passer flere af de månedlige omkostninger kun på én person.

Mindstelønnen i de fleste amerikanske stater ligger på 7,25 dollar i timen. Omkring 1,7 millioner amerikanerne bliver aflønnet med mindstelønnen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip