Twente og Bjelland taber terræn til Ajax

08/02/2014

Midt på ugen vandt Twente og landsholdsspilleren Andreas Bjelland over ligaens nummer seks Heerenveen. Lørdag tabte holdet med 2-3 til nummer fem PSV Eindhoven, og så var holdet reelt lige vidt.

Andreas Bjelland spillede hele kampen i Twentes forsvar, mens Mathias Zanka Jørgensen sad på bænken for PSV i hele kampen.

Twente er nu fire point efter Ajax i den hollandske Æresdivision, men holder fast i ligaens andenplads med 43 point for 22 kampe - dog med Feyenoord på samme pointtal på tredjepladsen. Feyenoord har dog spillet en kamp mere end Twente og Ajax.

Feyenoord vandt sin lørdagskamp med 4-1 over Søren Rieks' NEC Nijmegen - danskeren scorede sit holdt eneste mål i nederlaget. Rieks bragte gæsterne foran 1-0 efter 11 minutter, men Lex Immers udlignede et kvarter senere.

Italieneren Graziano Pelle bragte Feyenoord på 2-1 i første halvleg, og så scorede hjemmeholdet tre gange mere i anden halvleg. Først Jean-Paul Boetius, så Graziano Pelle igen og kort før tid igen Jean-Paul Boetius.

Den danske landsholdsmålmand Stephan Andersen debuterede i målet hos Go Ahead Eagles midt på ugen. Lørdag fik han genvalg og sin første sejr, da Go Ahead Eagles vandt 2-1 hjemme over AZ Alkmaar, hvor Simon Poulsen begyndte kampen på bænken.