Twitterglad Okore vil ikke tie transferrygter ihjel

Jores Okore spærrede ligesom resten af fodbolddanmark øjnene op.Manchester Citys flamboyante manager, Roberto Mancini, landede søndag i sidste uge ved aftenstid i København på et mystisk visit. 

Til DR Sporten sagde Mancini, at han ikke var i Danmark for at diskutere fodbold. Men hvad lavede han så i vores hovedstad? 

Mandag morgen havde Jores Okore lige snøret fodboldstøvlerne og var på vej på træningsbanen. Men han kunne ikke dy sig for at gætte med, da han selv blev kædet sammen med Roberto Mancinis besøg. 

- Han er måske på ferie. Måske skal han også bare have en eksklusiv middag på Restaurant Sepp med Don AKP, skrev Okore på Twitter med henvisning til FC Nordsjællands ejer, Allan K. Pedersen, og restauranten ved Farum Park. 

Jores Okore har tidligere fået kommunikationschef Steen Laursens telefon til at gløde, da han i januar - midt i transfervinduets åbning - offentliggjorde et selvportræt om bord på et fly med billedteksten: 'Off to Manchester'. 

Et usædvanligt træk fra en fodboldspiller, der potentielt står foran sit livs skifte til en stor, udenlandsk klub til sommer. Men hvor de fleste klapper i, deltager Okore gerne i gættelegen om sin egen fremtid. 

- Det er nok bare min måde at tackle det på. Jeg kan godt lave lidt sjov med det, og jeg synes ikke, man skal have mundkurv på, hver gang der kommer et transferrygte. Det tager jeg bare som en ros til mig selv, og så joker jeg lidt med det. Jeg tror heller ikke, AKP ville fortælle mig det, hvis han rent faktisk skulle spise middag med Mancini, siger Jores Okore, der nyder FC Nordsjællands liberale tilgang til de sociale medier. 

- Med landsholdet må vi ikke være i nærheden af Twitter, så jeg er glad for, at Nordsjælland ikke siger, at vi ikke må bruge det, så længe vi holder os inden for de rammer, klubben har stillet op.

Selvom kommunikationschefens telefon bimler, når Okore bidrager til rygtestrømmen, er det en helt bevidst strategi, siger Steen Laursen. 

- Vi arbejder med især de unge spillere om, hvordan de bruger de sociale medier. Det er noget, som vi også tager op på træningslejre, for det drejer sig om hele arbejdet med at komme i øjenhøjde med klubbens fans. Det er klart, at der er retningslinjer, hvor især de unge godt kan lide at presse den lidt.  

- Men Jores giver mig ikke grå hår på hovedet. Der er ikke andet end et glimt i øjet på den her. Det er utraditionelt, men hvis han var blevet spurgt direkte af en journalist, ville han nok ikke svare meget anderledes, siger Steen Laursen. 

Og Jores Okore har ikke tænkt sig at gøre Laursens hverdag lettere i fremtiden. 

- Det er altid sjovt at få Steen lidt på overarbejde. Vi er unge, og selvfølgelig skal vi prøve grænserne lidt af med nogle sjove bemærkninger og billeder. Det er noget, jeg har snakket rigtig meget med Steen om, de her forskellige måder, vi bruger medierne på. Og når jeg skriver sådan noget, er det hele tiden med et glimt i øjet, siger Jores Okore. 

I øvrigt var Mancini ifølge Berlingskes oplysninger i København i forbindelse med et velgørenhedsarrangement. Men hold alligevel et vågent øje med Jores Okores Twitter-profil. 

Dagens Gossip