Tyk mor stoppede med at drikke cola og droppede sin mand - resultatet er fantastisk

36-årige Karlye Thurlow har næsten halveret sin kropsvægt i løbet af bare ni måneder, hvor hun samlet har tabt sig omkring 60 kilo.

Australske Karlye Thurlow plejede nemlig at veje 120 kilo. Dengang drak hun fire liter cola om dagen. Hun følte sig altid uoplagt og var ofte trist til mode.

Det skriver The Sun.

Læs mere: Forsker: Chokolade og rødvin er nøglen til vægttab

Men så besluttede Karlye Thurlow, som er mor til to, at hun ville tabe sig, så hun kunne være en bedre rollemodel for sine egne børn.

Læs mere: Familiefar vejede 210 kg før massivt vægttab - ingen kan genkende ham nu

Det krævede dog en gevaldig livsstilsændring, før Karlye endelig nåede sit mål. De første 20 kilo smed hun ved at spise sundere og gå en time hver eneste dag. Karlye turde ikke gå i et fitnesscenter, fordi hun tidligere havde fået negative reaktioner fra fremmede, på grund af sin overvægt.

Efter tre måneder havde Karlye Thurlow dog overfundet sin angst og var klar til at træne i et fitnesscenter. Hun hyrede en personlig træner og i løbet af det næste halve års tid, tabte hun sig yderligere 40 kilo.

Læs mere: Se Simones modige svar, da hun blev anklaget for at snyde med vægttabsbilleder

Nu vejer Karlye Thurlow cirka 67 kilo. Hun er tilfreds med sin krop og er selv blevet personlig træner, så hun kan hjælpe andre med at nå deres mål.

Da Karlye Thurlow var færdig med sin slankekur, slog hun op med sin mand. De to gik allerede i parterapi, før hun startede sin vilde kamp mod kiloene.

- Jeg indså, at jeg ikke var forelsket i min mand længere, og jeg var nødt til at foretage den ændring, hvis jeg ville være glad, siger Karlye Thurlow.

Læs mere: Nu kan du give din elskede en chokolade-afstøbning af en anus

- Jeg gjorde altid alt for alle andre, og jeg satte min mand først, og det kunne jeg ikke gøre længere, tilføjer hun.

Efter Karlye Thurlow har fortalt sin historie i medierne, har hun fået henvendelser fra hundredvis af mænd, som skriver beskeder til hende på det sociale medie Facebook i håbet om, at hun vil gå på en date med dem. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip