Tyrefægters Facebook-side fjernet efter massiv hån

I dag handler seks af de 20 mest likede historier på Facebook i Danmark om tyrefægteren Victor Barrio, der i går døde, da han blev gennemboret af en tyr i Spanien.

Tyrefægtningen blev sendt direkte på spansk tv, og billederne af den døde tyrefægter er siden gået verden rundt. Mange udtrykte sorg og kondolancer på sociale medier. Blandt andre Spaniens regeringschef Mariano Rajoy.

Men langt fra alle havde søde ord til den døde tyrefægter.

Nu er den 29-åriges Facebook-side blevet fjernet. Det er sket efter en storm af hånende beskeder, skriver svenske Aftonbladet

Personer fra Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, USA og England skrev indlæg på Facebook-siden. Mange hyldede tyren og håbede, at endnu flere tyrefægtere ville dø.

- Jeg håber, du bliver angrebet af tyre i hele dit efterliv, så du altid vil føle smerten, men aldrig dør, lød en af beskederne fra en Facebook-bruger.

Læs også: Chokerende optagelser: Spansk matador stanget ihjel af tyr på direkte tv 

- Denne idiot døde, og det eneste jeg føler er godt, så er der en tyrefægter mindre. Jeg har ondt af den tyr. Han bad aldrig om at blive jagtet rundt af nogle hjerteløse idioter, der stikkede huller i ham, lød det fra en anden.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip