Tyrkisk hotelpersonale klædte sig ud som terrorister ved pool-underholdning (og gjorde gæsterne paniske)

Som en del af en poolfest med Hollywood-tema klædte personalet på et tyrkisk hotel sig ud som terrorister og gik rundt ved poolen med våbenattrapper.

Det resulterede i kaos og panik, skriver The Sun.

Festen fandt sted på et hotel i Tyrkiet kun måneder, efter et angreb på et hotel i Tunesien kostede næsten 40 - primært britiske - turister livet.

- Jeg kiggede rundt og så arabisk udseende fyre gå rundt omkring og oven for poolen bærende store våben, siger Jason Phythian fra Fallowfield uden for Greater Manchester.

Andre feriegæster gik ifølge ham i panik.

- Det var fuldstændigt ude af kontrol, siger den 43-årige, som var af sted med sin familie.

Læs også: Heroisk far bruger sin krop til at beskytte sin forlovede under strandmassakre

Ud over våben bar de ansatte også rundt på noget, der lignede benzindunke. En af dem hældte væske fra en dunk ud over Jason Phythian, før den ansatte tændte en lighter.

- De syntes, det var sjovt, at løbe rundt om poolen klædt ud som terrorister, siger han og tilføjer, at det i hans øjne var absolut afskyeligt at lave sjov på den måde i lyset af, hvad der skete i Tunesien.

Jet2Holidays, som familien havde booket ferien igennem, undskyldte efterfølgende oplevelsen.

- Hotelledelsen forstår nu, at nogle af kostumerne måske har medført ubehag, og de vil ikke længere bruge disse i deres shows, siger rejsebureauet i en skriftlig udtalelse.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip