Tyrkisk landstræner udtager Emre Mor til EM-bruttotrup

FC Nordsjælland-profilen Emre Mor klarede det første cut i forhold til at nå drømmen om at komme med til EM-slutrunden i Frankrig.

Emre Mor er blandt de 31 navne, landstræner Fatih Terim har udvalgt til Tyrkiets EM-bruttotrup.

Der er dog stadig et stykke vej for Emre Mor, kun 23 af de 31 spillere er med, når det går løs i Frankrig.

Emre Mor besluttede tidligere i 2016 at stille op for Tyrkiet i stedet for Danmark i landsholdssammenhæng. Tiden vil vise, om han klarer sig med hele vejen til Frankrig.

Senere i maj møder tyrkerne England og Montenegro i testkampe forud for EM.

Og spørgsmålet er så, om Emre Mor overhovedet får lov til at være med ved den lejlighed, idet Superligaen stadig er i gang, når tyrkerne mødes i træningslejren.

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand har tidligere udtrykt irritation over, at han og klubben overhovedet skal sættes i et dilemma i forhold til, om man skal give en spiller fri for at træne med et landshold.

- Det eneste, jeg har at sige til det, er, at jeg glæder mig til den dag, hvor de internationale forbund og de nationale ligaer får koordineret, så klubberne ikke står med de her voldsomme dilemmaer om en spiller, der kan komme til EM.

- Det er en ærgerlig situation for en klub at stå i, har Kasper Hjulmand sagt for nylig.

Emre Mor har slået fast, at han respekterer FC Nordsjællands beslutning i forhold til, om han får fri til at tage til træningslejr med det tyrkiske landshold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip