Tysk egern anholdt efter en kvinde anmeldte det for at stalke hende

Politiet i Nordrhein-Westfalen i Tyskland måtte onsdag rykke ud og anholde et aggressivt egern, der havde terroriseret en kvinde i byen Bottrop. 

Kvinden havde i første omgang forsøgt at slippe af med den ihærdige gnaver, men da det ikke lykkedes, så hun ingen anden udvej end at tilkalde politiet, der kom og anholdt egernet. 

Politiet medgav, at egernet var aggressivt, og de tog det derfor med tilbage på stationen, hvor de konkluderede, at den lille gnaver var helt udmattet. 

Det er politiet i Nordrhein-Westfalen, der selv har fortalt om den bizzare hændelse på deres side på Facebook, hvor egernet er blevet en lille sensation. 

De filmde også deres forsøg på at få liv i det udmattede dyr med lidt honning, hvilket kun har bidraget til interessen. 

Det trætte og aggressive egern er nu sendt til dyreværnsorganisation, oplyser politiet. 

Du kan se opslaget og videoen nedenfor.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Bottrop: Eichhörnchen nach Verfolgung in Gewahrsam genommen Ein sehr ungewöhnlicher Notruf erreichte heute Morgen die...

Posted by Polizei NRW Recklinghausen on 15. juli 2015

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip