Tysk nøglespiller meldes færdig ved EM

Skrevet af admin

03/07/2016

Dagens topnyheder

Sejren over Italien lørdag aften skaffede det tyske fodboldlandshold billet til EM-semifinalen, men den blev også ganske dyr for "Die Mannschaft".

Ifølge Det Tyske Fodboldforbund (DFB) kommer angriberen Mario Gomez ikke i kamp mere under EM, efter at han måtte udgå med en lårskade i anden halvleg.

Tidligere søndag kunne det velunderrettede fodboldmagasin Kicker berette, at EM også er slut for midtbanemanden Sami Khedira, som tidligt måtte forlade banen mod italienerne.

Efter en røntgenundersøgelse holder lægestaben dog en lille dør åben for Khedira - og også for Bastian Schweinsteiger, der fik et slag over knæet.

- Om Schweinsteiger og Khedira kan være med i semifinalen på torsdag og i en eventuel finale er i øjeblikket et åbent spørgsmål. Den medicinske afdeling arbejder på højtryk for at få spillerne klar, skriver DFB på sin hjemmeside.

Dermed kommer landstræner Joachim Löw på arbejde for at blande kortene rigtigt inden semifinalen, hvor han med sikkerhed også må se bort fra den karantæneramte stopper Mats Hummels.

Hummels fik sit andet gule kort i turneringen, og det koster ham en kamp i skyggen.

Löw kalder det "meget bittert", at flere af hans spillere kæmper med skader på så afgørende et tidspunkt.

- Specielt er jeg ked af det på Marios vegne. Han har leveret stærke præstationer ved EM og ikke bare hjulpet holdet med sine mål, siger Löw.

- Vi skal finde nye løsninger, og det gør vi også. Kvaliteten i truppen er høj, og jeg har tillid til alle spillere, siger landstræneren.

/ritzau/