Tysk sejr hjælper Sverige videre ved håndbold-EM

I mandags vandt Tyskland en dramatisk kamp mod Sverige ved håndbold-EM, men onsdag aften er svenskerne formentlig de tyske spillere venligere stemt.

Tyskland vandt nemlig 25-21 over Slovenien - et resultatet, der sender Sverige i mellemrunden sammen med tyskerne og Spanien, mens Slovenien må rejse hjem fra EM.

Slovenernes stærke præstation i mandags, hvor holdet overraskende fik uafgjort mod Spanien, fik altså ingen betydning i den sidste ende, fordi det blev et enligt slovensk højdepunkt i turneringen.

Hvis slovenerne havde slået Tyskland, ville Sverige have været tvunget til at tage point mod de stærke spaniere senere onsdag aften.

Tyskerne vandt sikkert, men leverede igen en noget ujævn præstation med et pænt topniveau, men også med solide udfald undervejs.

Der blev brændt for meget fra fløjene, hvor Tobias Reichmann og Rune Dahmke som forventet ikke holder samme niveau som de fraværende profiler Uwe Gensheimer og Patrick Groetzki.

Men Andreas Wolff i målet har stået stærkt i de seneste par kampe, og efter pausen vågnede Kiel-skytten Steffen Weinhold også op og gjorde en forskel.

Tyskland får to point med i mellemrunden, hvor en af modstanderne bliver Danmark.

Kampen mellem Sverige og Spanien senere onsdag aften har stor betydning for begge hold, selv om det nu ligger fast, at mellemrundepladserne er sikret.

De point, holdene kan skrabe sammen i kampen, får de nemlig med videre i turneringen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip