Tysk sejr i World Tour-løb

Det har ikke været nogen nem sæson for John Degenkolb, der har måttet se skyggen fra den firedobbelte Tour-etapevinder Marcel Kittel bare vokse og vokse.

På en dag, hvor selv den ellers rå og brogede havneby Hamburg lå hen i bedårende indian summer, hentede Degenkolb sig en slags oprejsning, da det blev til sejr i World Tour-løbet Vattenfall Cyclassics.

Den politi-uddannede tysker fra Argos Shimano-holdet holdt hovedet koldt i en hektisk og hidsig finale med masser af positionskamp og skød frem 400 meter fra stregen, hvor det lykkedes at holde landsmanden André Greipel bag sig i en dødemandsspurt efter 246 km i sadlen.

Sidste plads på podiet tog norske Alexander Kristoff (Katusha) sig af efter en dag, hvor Team Saxo-Tinkoffs Jonas Aaen Jørgensen var involveret i det tidlige udbrud som fribytter på overarbejde.

Matti Breschel sluttede det tyske World Tour-løb som bedste dansker på en 9. plads. Det var et godkendt resultat i sportsdirektør Dan Frosts karakterbog.

-  Jeg synes for det første, at vi kører et rigtig flot og aggressivt orienteret løb med angreb fra Jonas Aaen og Manuele Boaro, og i afslutningen blev Matti afleveret til massespurten. Men vi var oppe i mod hardcore sprintere, hvor det er svært at blande sig. Matti er i rigtig god form og det bliver derfor spændende at følge ham i endagsløbene her i efteråret, siger Dan Frost i en pressemeddelelse fra holdet.

Dagens Gossip