Tysk sejr i World Tour-løb

Det har ikke været nogen nem sæson for John Degenkolb, der har måttet se skyggen fra den firedobbelte Tour-etapevinder Marcel Kittel bare vokse og vokse.

På en dag, hvor selv den ellers rå og brogede havneby Hamburg lå hen i bedårende indian summer, hentede Degenkolb sig en slags oprejsning, da det blev til sejr i World Tour-løbet Vattenfall Cyclassics.

Den politi-uddannede tysker fra Argos Shimano-holdet holdt hovedet koldt i en hektisk og hidsig finale med masser af positionskamp og skød frem 400 meter fra stregen, hvor det lykkedes at holde landsmanden André Greipel bag sig i en dødemandsspurt efter 246 km i sadlen.

Sidste plads på podiet tog norske Alexander Kristoff (Katusha) sig af efter en dag, hvor Team Saxo-Tinkoffs Jonas Aaen Jørgensen var involveret i det tidlige udbrud som fribytter på overarbejde.

Matti Breschel sluttede det tyske World Tour-løb som bedste dansker på en 9. plads. Det var et godkendt resultat i sportsdirektør Dan Frosts karakterbog.

-  Jeg synes for det første, at vi kører et rigtig flot og aggressivt orienteret løb med angreb fra Jonas Aaen og Manuele Boaro, og i afslutningen blev Matti afleveret til massespurten. Men vi var oppe i mod hardcore sprintere, hvor det er svært at blande sig. Matti er i rigtig god form og det bliver derfor spændende at følge ham i endagsløbene her i efteråret, siger Dan Frost i en pressemeddelelse fra holdet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip