Tysk sejrherre: Lange arme gjorde forskellen

Et mulehår. Ikke meget mere adskilte Marcel Kittel og Bryan Coquard (Direct Energie), da den tyske sprinter tirsdag blev kåret som vinder af 4. etape i Tour de France efter en afgørelse på målfoto.

Afslutningen i Limoges, som gik en smule opad, lå ellers ikke perfekt til den store tysker, men med en voldsom kraftanstrengelse sikrede han sit Etixx-Quick-Step-hold den første sejr i årets Tour.

- Jeg har set målfotoet. Det kunne være sluttet anderledes, for der var virkelig kun et hårs forskel, siger Marcel Kittel efter sejren ifølge AFP.

- Det er ingenting efter 237 kilometer. Det var en meget tæt, sej sprint. 150 meter fra stregen troede jeg, at mine vener ville eksplodere.

Blot 24 timer forinden måtte der også målfoto til at udpege sejrherren på 3. etape, hvor Mark Cavendish og André Greipel krydsede stregen med få centimeters mellemrum.

Mens Cavendish øjeblikkeligt følte sig overbevist om sin sejr, var Kittel mere overrasket over sin.

- Jeg havde ingen idé om, at jeg havde vundet. Jeg vidste, det var så tæt, så jeg koncentrerede mig bare om at kaste mig frem, da vi kom til målstregen.

- Jeg er 190 centimeter høj, jeg har lange arme, og jeg tror, at det gjorde forskellen i den sidste ende, siger Marcel Kittel.

Bryan Coquard var efterfølgende meget skuffet.

- Jeg troede virkelig på mine chancer. Jeg er meget skuffet, men jeg må ikke give op. Der er stadig mange chancer tilbage. Jeg synes, jeg hører til blandt de store nu.

- Jeg er ung, men jeg er en vinder. Jeg har temperament, og jeg vil vinde i denne Tour, siger 24-årige Bryan Coquard til letour.fr.

På 3. etape blev han nummer tre, og han har vundet bunkevis af mindre løb i denne sæson. I klassikeren Amstel Gold Race hentede han en fjerdeplads.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip