Tysk skistjerne slipper med skrækken efter biluheld

OL er reddet for den tyske skistjerne Felix Neureuther, der er klar til at gå på medaljejagt i slalom og storslalom i den kommende uge.

Neureuther kom ellers ud for en forskrækkelse, da han fredag morgen kørte galt i sin bil på vej til lufthavnen i München.

Slalomspecialistens bil røg ind i autoværnet, og Neureuther måtte droppe det planlagte fly til Sotji for i stedet at lade sig undersøge for skader efter det ufrivillige sammenstød.

Men lørdag har den 29-årige tysker fået grønt lys til at fortsætte rejsen mod den russiske sortehavskyst, og ifølge det tyske skiforbund skulle Neureuther efter planen lande i Rusland lørdag aften.

- Jeg har brug for varme og hvile, fordi jeg har ømme ribben og piskesmæld, og jeg skal have en halskrave på, siger Felix Neureuther ifølge nyhedsbureauet dpa.

Han vil stille op ved OL på trods af smerterne:

- Intet skulle nu kunne forhindre, at jeg stiller til start, og jeg er meget lettet over, at der ikke skete mere.

Med to world cup-sejre i slalom og en enkelt i storslalom i 2014 har tyskeren tilsyneladende toppet formkurven på det rigtige tidspunkt, og Neureuther er da også anset som en af de store medaljefavoritter i de alpine konkurrencer.

Mændenes storslalom bliver afviklet på onsdag, mens slalomkonkurrencen afslutter de alpine discipliner ved OL lørdag formiddag.

/ritzau/

Dagens Gossip