Tysk turist mast i gondol-ulykke i Venedig

Ulykken indtraf nær den berømte Rialto-bro, da turbåden var i færd med at stoppe. Den 50-årige mand, en juraprofessor fra Tyskland, hans kone og deres tre børn faldt alle i vandet, da gondolen kolliderede med turbåden. Familiefaren blev efterfølgende knust og dræbt mellem gondolen og den store båd.

Den treårige pige, som blev kvæstet, var ombord på turbåden, oplyser Ansa. Hun blev hastet på hospitalet i byen Padova og er efter sigende hårdt kvæstet.

»Jeg er virkelig trist over det, der er sket,« siger Giorgio Orsoni, borgmester i Venedig, til AFP.

Politiet er nu i gang med at undersøge, hvad der var skyld i ulykken, men ifølge chefen for Venedigs Brandvæsen, Giovanni Carlesso, tyder meget på, at føreren af turbåden ikke havde set gondolen.

Det er ikke første gang, at de sorte gondoler er involveret i ulykker i Venedigs kanaler, og man har i Italien jævnligt sat spørgsmålstegn ved sikkerheden ved at lade gondolerne, som er yndede turistmål, sejle på de store vandveje i byen.

I 2004 blev også en hollandsk familie kastet i vandet ved et uheld, og i 2011 faldt fire spanske turister overbord, da deres gondol blev ramt af en stor bølge fra en motorbåd. De blev dog alle reddet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip