Tysk United-stjerne risikerer udelukkelse

Manchester Uniteds tyske fodboldspiller Bastian Schweinsteiger står til karantæne, hvis han ikke har en god forklaring på en episode i lørdagens kamp mod West Ham.

Det fortæller, FA, det engelske fodboldforbund, i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Dommer Mark Clattenburg dømte ikke noget i situationen få minutter før pausen, men tv-optagelser viser, at Bastian Schweinsteiger plantede en arm i hovedet på West Hams Winston Reid i en nærkamp i lørdags.

- Bastian Schweinsteiger er blevet anklaget for en episode med voldelig adfærd, som ikke blev set af dommertrioen, men blev fanget på tv-optagelser, lyder det på hjemmesiden.

Tyskeren har indtil torsdag middag til at forsvare sig, men kan regne med tre spilledages karantæne, hvis hans forklaring ikke er god.

- Episoden er blevet bedømt af et panel på tre tidligere elitedommere, som uafhængigt af hinanden har set optagelserne for at vurdere, om der burde have været udvisning i situationen, lyder det videre.

For at en spiller får karantæne, skal de tre uvildige dommere være enige i deres vurdering. Det er de i Schweinsteigers situation.

Winston Reid har tidligere i karrieren spillet for den danske superligaklub FC Midtjylland.

Kampen mellem Manchester United og West Ham endte 0-0.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip