Tysk United-stjerne risikerer udelukkelse

Manchester Uniteds tyske fodboldspiller Bastian Schweinsteiger står til karantæne, hvis han ikke har en god forklaring på en episode i lørdagens kamp mod West Ham.

Det fortæller, FA, det engelske fodboldforbund, i en pressemeddelelse på sin hjemmeside.

Dommer Mark Clattenburg dømte ikke noget i situationen få minutter før pausen, men tv-optagelser viser, at Bastian Schweinsteiger plantede en arm i hovedet på West Hams Winston Reid i en nærkamp i lørdags.

- Bastian Schweinsteiger er blevet anklaget for en episode med voldelig adfærd, som ikke blev set af dommertrioen, men blev fanget på tv-optagelser, lyder det på hjemmesiden.

Tyskeren har indtil torsdag middag til at forsvare sig, men kan regne med tre spilledages karantæne, hvis hans forklaring ikke er god.

- Episoden er blevet bedømt af et panel på tre tidligere elitedommere, som uafhængigt af hinanden har set optagelserne for at vurdere, om der burde have været udvisning i situationen, lyder det videre.

For at en spiller får karantæne, skal de tre uvildige dommere være enige i deres vurdering. Det er de i Schweinsteigers situation.

Winston Reid har tidligere i karrieren spillet for den danske superligaklub FC Midtjylland.

Kampen mellem Manchester United og West Ham endte 0-0.

/ritzau/

Dagens Gossip