Tyske fodboldspillere er stærkt berørt af Paris-angreb

De tyske fodboldlandsholdsspillere er stærkt berørt af begivenhederne, som foregik i Paris, hvor de spillede testkamp mod Frankrig fredag aften.

Verdensmestrene landede i Frankfurt lørdag formiddag, men de havde overnattet i omklædningsrummet på Stade de France for ikke at risikere at køre igennem den franske hovedstad, hvor det siden har vist sig at mere end 120 mennesker blev dræbt efter en række attentater.

- Vi er selvfølgelig glade for, at vi er kommet sikkert hjem, men vores tanker er hos ofrene og deres pårørende, siger det tyske landsholds manager, Oliver Bierhoff, ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Spillerne er temmelig berørt af situationen, og derfor har vi givet dem en fridag, så de kan tage hjem og være sammen med deres nærmeste, fortsætter den tidligere landsholdsangriber.

Tyskland har planlagt endnu en testkamp på tirsdag, hvor modstanderen er Holland. Indtil videre skal den kamp spilles.

- Kampen spilles, som det ser ud nu, men vi vil selvfølgelig diskutere det grundigt internt, siger Oliver Bierhoff.

Ifølge det tyske nyhedsbureau dpa, vil Det Tyske Fodboldforbund afvente at se, om Frankrig vælger at aflyse sin landskamp mod England samme dag.

Under kampen mellem Frankrig og Tyskland kunne tre kraftige eksplosioner høres i første halvleg, men det var først i omklædningsrummet efter kampen, at spillerne blev klar over situationen.

Det gjorde de via sms-beskeder fra bekymrede familiemedlemmer og venner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip