Tyske medier sender Guardiola til engelske vicemestre

Skrevet af admin

23/12/2015

Dagens topnyheder

Rygterne om Pep Guardiolas fremtid er mange, og hans officielle udmelding om, at han stopper i Bayern München til sommer, har kun bidraget til en styrket rygtestrøm.

Men nu mener to af Tysklands største medier at vide, at Guardiola er tæt på at have sin kommende arbejdsgiver på plads.

Ifølge både Bild og Kicker skal den spanske succestræner være i gang med at lave en aftale med Manchester City fra sommer, hvor de engelske vicemestre så samtidig vil sige farvel til den nuværende manager, chileneren Manuel Pellegrini.

Der er juleferie i den tyske Bundesliga nu, men den bruger Guardiola ikke kun til at lade batterierne op i familiens skød, hvis man skal tro de tyske medier.

Den tidligere Barcelona-træner planlægger angiveligt at forhandle kontrakten med Manchester City på plads i ferien.

Bild har snakket med den spanske Middlesbrough-manager, Aitor Karanka, og han indikerer i hvert fald, at Guardiola er meget interesseret i den engelske liga.

- Han (Guardiola, red.) har spurgt mig om ligaen og alt muligt andet omkring landet. Han vil passe godt til England, siger Karanka til Bild.

Pep Guardiola er i gang med sin tredje sæson i Bayern München, og han er godt på vej til at slutte med det tredje tyske mesterskab i lige så mange forsøg. Holdet har et forspring på otte point til Borussia Dortmund på andenpladsen.

Manchester City ligger øjeblikkeligt nummer tre i Premier League, og holdet har svinget meget i præstationerne.

/ritzau/