Tyskland ejer nu Justin Biebers abe

Sangerens eksotiske kæledyr blev konfiskeret i Münchens lufthavn skærtorsdag, da tolderne opdagede, at Bieber ville rejse ind i landet med sin kun 14 uger gamle cappuchinerabe uden de fornødne papirer. Han kunne end ikke fremvise en vaccinationsattest og Mally, som aben hedder, blev omgående sat i karantæne på et lokalt dyreinternat.

Bieber kunne have fået sin lille ven udleveret, hvis han senest midnat i fredags havde henvendt sig med de krævede papirer. Toldvæsenet hørte imidlertid ingenting og i går blev ejerskabet derfor overdraget til den tyske stat.

Mally befinder sig fortsat på Tierheim München, men vil snarest muligt blive flyttet til en zoologisk have, hvor han kommer til at leve sammen med en gruppe artsfæller.

Selv om Bieber undlod at melde sig, kan han se frem til en heftig regning. Den canadiske popstjerne skal dække, hvad det har kostet internatet at pleje aben siden den 28. marts.

Toldvæsenets talsmand Thomas Meister opyser, at udgifterne beløber sig til adskillige tusind euro. Dertil kommer den bøde på godt 90.000 kroner, Bieber fik for sit forsøg på at smugle aben ind i et EU-land.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip