Tyskland mister endnu en nøglespiller mod Frankrig

Tyskland er nødt til at klare sig uden endnu en nøglespiller i torsdagens EM-semifinale mod Frankrig. I forvejen er stopperen Mats Hummels i karantæne og angriberen Mario Gomez skadet.

Også den tyske midtbanespiller Sami Khedira går glip af Frankrig-kampen med en skade, bekræfter Tysklands landstræner, Joachim Löw, på et pressemøde mandag.

Khedira blev skadet i kvartfinalesejren over Italien, og han kan først nå at blive klar til en eventuel finale på søndag.

- Sami Khedira spiller ikke for os på torsdag. Vi vil gøre alt for at få ham til rådighed i en potentiel finale, siger Joachim Löw.

Den 29-årige Juventus-spiller har spillet alle Tysklands fem EM-kampe fra start, men udgik efter blot et kvarter mod Italien.

- Jeg er nødt til at bringe nogle nye navne i spil. Der vil blive ændringer i startopstillingen mod Frankrig, siger Löw.

Löw nævner Liverpool-spilleren Emre Can som en mulig erstatning for Khedira, og landstræneren skal også finde en ny frontangriber og stopper.

- Can er en spiller, som kan bruges på mange forskellige positioner. Til træning har han været meget overbevisende.

- Fysisk er han meget stærk. Jeg tror, at en spiller som Can vil gøre en masse godt for vores spil, mener Löw.

Anfører Bastian Schweinsteiger kan også bruges fra start, men Manchester United-spilleren er tvivlsom på grund af en knæskade.

- Jeg vil helt sikkert ikke lade nogen spille, som ikke er 100 procent fit. Jeg håber og ønsker, at Bastian kan nå at blive klar, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip