Tysklands verdensmestre vinder pligtsejr over Gibraltar

14/06/2015

Det er sjældent, at man forventer syvmålssejre i international fodbold, men ikke desto mindre var det i den størrelsesorden, at man med rette kunne forvente, at Tyskland ville slå miniputstaten Gibraltar.

Og trods den beskedne pauseføring på 1-0 lykkedes det da også for tyskerne at vinde 7-0 i udekampen.

Allerede efter 10 minutter brændte Bastian Schweinsteiger et straffespark, og der gik næsten en halv time, før tyskerne fik åbnet kampens målkonto. Det var Wolfsburgspilleren André Schürrle, der blev målscorer.

Det gjorde han også yderligere to gange i anden halvleg, og sikrede sig dermed et hattrick. I anden halvleg scorede desuden Max Kruse to gange, mens Ilkay Gündogan og Karim Bellarabi scorede et mål hver.

Efter seks ud af 10 kampe ligger Tyskland nummer to i sin gruppe, der toppes af Polen. Polakkerne vandt tidligere lørdag 4-0 over Georgien efter et hattrick af Robert Lewandowski.

I gruppens sidste kamp spillede Irland og Skotland 1-1.

Gibraltar ligger håbløst sidst i gruppen med nul point og målscoren 1-34.