Tyv stjæler bil: Kommer på bedre tanker, da han finder denne overraskende og sjove besked i handskerummet

En amerikansk kvinde fik for nylig nok af, at hendes slidte Honda blev stjålet igen og igen.

Bilen er nemlig en gammel spand, og derfor blev den gang på gang efterladt de mærkeligste steder, hvorefter den kvindelige bilejer var nødt til at betale kaution for at få den frigivet. Det skriver Diply.com.

Derfor besluttede kvinden sig for at skrive en seddel til potentielle biltyve, som hun efterlod i handskerummet i en kuvert, hvorpå der stod 'til den person der stjæler min bil'. Hun efterlod også sine private oplysninger, så hun kunne kontaktes, hvis bilen blev fundet et sted.

Selvfølgelig gik hverken værre eller bedre, end at bilen endte med at blive stjålet – igen. Denne gang blev bilen dog fundet i et tætbefolket boligområde med sedlen liggende på passagersædet.

På sedlen stod der skrevet:

Hej!

Hvis du læser dette, har du sandsynligvis stjålet min bil. Jeg er en rar person, og muligvis ville jeg have givet dig et lift, men det er åbenlyst ikke en mulighed længere.

Jeg ville elske at have råd til en bil, der ikke bliver stjålet og brudt ind i hele tiden, men jeg har ingen penge, så jeg hænger på denne her. Så der du fik mig. Igen!

Du er ikke i problemer for at stjæle min bil. Så længe du ikke dræber en fodgænger, så bare efterlad den et eller andet sted og gør derefter, hvad der passer dig. Ingen gider efterforske sådan en narrestreger.

En hurtig bøn dog: Vær venlig ikke at efterlad min bil et sted, hvor den bliver konfiskeret og slæbt væk. Hvis jeg bare en gang mere skal udsættes for at betale for at få min skide Honda frigivet fra det forbandede motorkontor, så mister jeg i min forstand. Og min bil, da jeg ikke har råd til at blive ved med at betale kaution for at få frigivet min bil. Hvis jeg havde penge, ville jeg bare gå ud og købe en skide bil, der ikke hele tiden bliver stjålet.

Vær venlig bare at efterlade mit gamle lorte-køretøj i et beboelseskvarter eller noget i den stil. Der er en seddel i denne kuvert; bare læg den på instrumentbrættet eller under viskeren. En forbipasserende vil se den og ringe til mig, og så kan jeg få min bil. Ingen betjente, ingen spørgsmål. Jeg bliver ikke engang sur på dig.

Det er win-win: Jeg behøver ikke at brug tid på politirapporter, forsikringskrav og bjærgningskøretøjer, og du behøver ikke at føle sig som idiot for ødelægger måneden for en rar person.

Der er utallige sikre steder at efterlade den. Så kør i bilen, tage min førstehjælpskasse og nødforsyningerne i bagagerummet (min stereoanlæg er værdiløst) bare du efterlader denne forbandede bil foran et eller andet hus, når du er færdig med den.

Tak. Nyd turen.

PS hvis du ikke har noget imod at begå endnu ulovlighed i aften, så bør du smide en mursten gennem vinduet hos (første navn censureret) Bugsering i Vancouver. De er bogstaveligt talt de værste idioter. Tak. Hav en god nat.

Her kan du se det underholdende brev:

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip