Tyv ville tømme båd for diesel - endte med afføring og opkast

- Det gælder om at vælge den rigtige lås....

Sådan indleder Båtsamverkan politi i Västrä Götaland deres opslag på Facebook, hvor de fortæller om et forsøg på at stæle diesel fra en båd, der gik helt galt. 

For et års tid siden havde en bådejer oplevet at få stjålet diesel to gange fra sin båd, så da han kom ud en morgen og så en slange ved siden af båden, var han sikker på, han igen var blevet udsat for tyveri. 

Men i modsætning til de tidligere tyverier, lå der en pøl af opkast ved siden af slangen, og da han kom tættere på, forstod han hvorfor. 

Dieseltyven havde taget fejl af tankene så i stedet for at suge diesel op, havde tyven ført slangen til spildevandstanken og sat sine læber til slangen, hvorefter han var begyndt at suge. 

Selvom det ikke ykkedes Båtsamverkan politi at fange den uheldige tyv, så kunne de efterfølgende konstatere, at bådejeren ikke oplevede flere tyverier fra sin båd. 

Historien er blevet fortalt i forbindelse med en indsats mod dieseltyverier fra både, og de håber, at historien kan afholde nogle tyve fra at prøve lykken. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip