Tyve overfaldt 45-årig kvinde foran Coop-butik: Det skulle de aldrig have gjort

Normanden Ingunn Skaare er en robust kvinde, der ikke finder sig i hvad som helst.

Det måtte to overfaldsmænd sande lørdag den 9. juli, da de angreb den intetanende kvinde foran en Coop-butik i kommunen Åmli i regionen Aust-Agder, Norge. Det skriver Åmli Avisa

Ingunn Skaare har sommerhus i nærheden og havde lige handlet og sat sig i sin bil, da det gik op for hende, at hun manglede at købe en liter mælk med.

Da hun stod ud af bilen igen, kom en mand pludseligt op på siden af hende og slog ud efter hende. 

- Jeg slog tilbage, og han gik i jorden med det samme. Det var ren refleks. Så hoppede den anden på mig, og jeg måtte bare håndtere ham, siger den 45-årige kvinde til Dagbladet.

- Det eneste, jeg tænkte på, var om de havde en kniv. De råbte og brølede så forfærdeligt, sikkert for at skræmme mig, men så blev jeg vildt sur og brølede tilbage af dem, uddyber hun.

Til sidst kom et ægtepar Ingunn Skaare til undsætning, mens gerningsmændene tog deres flugt. Manden i parret udtrykte, at han beklagede, men at han altså var glad for, at tyvene var gået efter Ingunn Skaare, og ikke ham, sådan som hun reagerede i situationen.

Den ene tyv blev ramt på næsen, hvilket fik ham til kortvarigt art besvime, mens den anden også fik en del slag på kroppen – dog fik ingen af dem held med at stjæle Ingunn Skaares pung som planlagt.

Ingunn er ikke selv særligt stolt af sin reaktion, men hun håber, at andre vil sige fra i lignende situationer og melde sagerne og eventuelle vidneindberetninger til politiet, så overfald som disse kan stoppes. 

Sagen er nu meldt til politiet. Mændenes signalement lyder på to cirka 20-årige herrer med udenlandsk oprindelse og cirka 175 cm. høje. 

Læs også: Politiet advarer mod tricktyve: Følg disse enkle råd

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip