Tyve stjal fra kræftsyg dreng: Familie takker for overvældende støtte

Familien til Tobias, der er indlagt på Odense Universitetshospital, har lidt at smile ad igen, efter de blev bestjålede på sygehuset, mens Tobias var til genoptræning.

Vildt fremmede tilbyder nemlig at donere ting til drengen, der har været indlagt siden marts.

Flere har tilbudt at give ham en ny playstation, og Elgiganten har givet ham en pc med forskellige computerspil.

- Vi er meget taknemlige for den store gavmildhed fra vildt fremmede mennesker, skriver Tobias' bonusmor June Dencker Moshage på Facebook.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

Det, der gør mest ondt, er dog, at tyvene også tog en iPhone med 1200 billeder og en ekstern harddisk, der ligeledes var fyldt med billeder af den lille drengs sygdomsforløb.

- intet kan erstatte de dyrebare billeder på iPhone, computer og harddisk. Og sikkerheden er ikke god nok på de danske sygehuse, når man er langtidsindlagt, så er man nød til at have private og personlige ting med, og vi lå på isolationsstue, hvor der var to døre ud til gangen. Nogen har vidst, at vi var væk i de små tre kvarter. Og selvom Telenor kunne spore via mast, så ville politiet ikke spore iPhone, da der ikke er resourcer til det, skriver June Dencker Moshage videre.

Tobias blev i marts indlagt med en kræftsvulst i hjernen. En operation gjorde ham spastisk lammet, og kræften er endnu ikke helt væk. Hans forældre og bonusmor har været indlagt på skift med ham.

Dagens Gossip