Tyveri endte helt galt: JYSK-medarbejder pløjet ned af vild dynerøver

Onsdag formiddag omkring klokken 10 udviklede et tyveri af dyner sig til et ægte røveri, hvor en JYSK-medarbejder blev mejet ned af røveren, da han forsøgte at stoppe manden.

Gerningsmanden gik til bagindgang ved JYSK-butikken i på Nybrovej i Gentofte, hvorfra han stjal en kasse med dyner, som han tog med sig til sin parkerede personbil.

En vaks ansat opdagede, hvad der sket, og stillede sig foran bilen i forsøget på at forhindre ham i at køre væk

Og her går tyveriet hen og bliver et røveri, da gerningsmanden påkører JYSK-medarbejderen, der måtte springe op på køleren og ramte frontruden, der blev knust.

Læs også:17-årig ekspedient fik stukket pistol i ansigtet: Mand med dødningehoved bag groft røveri

Efterfølgende kørte gerningsmanden fra stedet, mens den ansatte blev kørt til check på skadestuen.

Til Dagens.dk fortæller kommunikationsdirektøren i JYSK, Rune Jungberg Pedersen, at den pågældende medarbejder efter omstændighederne har det godt og er tilbage på arbejde. Han er dog noget chokeret over hændelsen.

Pressekoordinator Henrik Suhr ved Nordsjællands Politi oplyser til Dagens.dk, at gerningsmanden stadig er på fri fod, og man derfor er meget interesseret i at høre fra borgere, der kunne have set noget.

Gerningsmanden beskrives som mand, 25-30 år gammel og  af anden etnisk oprindelse end dansk. Han er cirka 180 cm. høj, alm. til sportstrænet af bygning med sort kort fuldskæg og iført mørkt tøj. Han kan muligvis være iraner eller iraker.

Bilen som han anvendte er en orange Peugeot 206, forsynet med brugsstjålne nummerplader ZP33638.

Har man yderligere oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip