U-noderne fylder igen kirkesalen på rekordtid

Siden 2008 har Kolding-koret, U-noderne, i den grad haft succes med at lave syng-med-arrangementer. Det første år forsøgte koret sig med en enkelt aften, og til den blev billetterne revet væk.

I år er der planlagt tre koncerter, nemlig den 4., 5. og 6. oktober i kirkesalen i Sct. Jørgens Gård. Også her er den røde lygte tændt som tegn på ”alt udsolgt”.

- Det er svært at få armene ned, når vi på rekordtid tre dage i træk kan fylde kirkesalen, lyder det fra korets formand, Poul-Erik Hansen, der kan fortælle, at siden 2010 har koret hvert år arrangeret tre koncerter i kirkesalen Hvert år er samtlige billetter blevet solgt.

- Det går hurtigere og hurtigere med at få solgt billetterne. Det tager vi i koret som et tegn på, at vi har fået lavet et koncept, som tiltaler rigtig mange. Koncepter med lækker mad, korets egen optræden og syng-med-afdelingerne en fredag, lørdag og søndag, er åbenbart faldt i god jord, og det er dejligt, Vores fornemste opgave i koret er nemlig at gøre andre mennesker glade.

Hvert år vælger U-noderne et tema, som skal være med til at give gæsterne en helt speciel oplevelse. Poul-Erik Hansen vil ikke ud med, hvad årets tema er, men han forsikrer, og stemningen med garanti vil komme helt i top. Tidligere har temaet været ABBA, Beatles og Dansktoppen, og i den forbindelse har korets medlemmer naturligvis været iklædt ”originalt” tøj.

U-noderne blev stiftet i april 205 og har siden høstet stor succes – ikke alene lokalt i Kolding, men også mange andre steder. Der er nemlig bud efter koret, som det f.eks. var tilfældet tidligere på året, da det med stor succes optrådte ved Bogense Fiskehus – naturligvis for fulde huse, selv om koncerten blev afviklet i det fri.

Dagens Gossip