U-noderne sætter billetter til 2013-koncerter til salg

Selv om det er et år til, at koncerterne holdes, har Kolding-koret U-noderne besluttet at sætte billetterne til to koncerter, den 4. og 5. oktober 2013, til salg allerede nu. Det skyldes, at koret er mere populært end nogensinde før, hvilket fuldt hus til tre netop afholdte koncerter i Kirkesalen i Sct. Jørgens Gård, fortæller alt om.

- Vi har fået flere henvendelser om, hvornår man kan købe billetter til koncerterne i 2013, så billettere kan gives som julegave. Derfor har vi besluttet at starte billetsalget mandag den 22. oktober kl. 11 i receptionen ved Sct. Jørgens Gaard, siger korets formand Poul-Erik Hansen, der samtidig gør opmærksom på, at et stort ønske fra mange om, at billetterne bliver nummererede, bliver opfyldt.

Det er efterhånden en tradition, at U-noderne laver et par – eller tre – koncerter i løbet af efteråret, og det er også en tradition, at billetterne bliver revet væk. Til hver koncert er der 100 billetter, som foruden masser af sang og musik også indeholder lækker mad og livsglæde. Det er ikke mindst det koncept, der gør billetterne eftertragtede.

Naturligvis er det først og fremmest en rundtur i den danske sangskat, der tiltrækker sig opmærksomhed, men hvert år byder koret også på en overraskelse med et særligt tema. Tidligere har det været Abba og Beatles, og i år var det Dansktoppen, hvorfor korets medlemmer var iklædt tøj fra 60´erne. Hvad koncerterne i 2013 kommer til at byde på er en velbevaret hemmelighed.

Ud over korets egne koncerter i Sct. Jørgens Gård, optræder U-noderne mange andre steder, blandt andet på plejehjem og institutioner. Og så bliver koret ofte brugt som ”overraskelse” ved forskellige festlige lejligheder.

Dagens Gossip