U19-landstræner raser over dommer: Spillerne græd i omklædningsrummet

Det står klart efter et vildt drama i den afgørende kamp mod Portugal. Et opgør, der blev præget af en tidlig udvisning til den danske keeper Oliver Korch, og som siden blev afgjort på et tvivlsomt dømt straffespark i slutminutterne.

Det ærgrer den danske landstræner, der raser over dommerpræstationen.

- To meget tvivlsomme kendelser er med til at afgøre denne kamp, inklusive det straffespark. Det er virkelig frustrerende. Jeg har set vores røde kort på video og der er ikke skyggen af rødt kort. Og så dømmer dommeren et straffe til sidst, som er meget tvivlsom. Det er ikke den kendelse, der afgør det, det er det røde kort, som smadrer kampen. Det er ved gud en gåde for mig, hvordan det kan ske. Jeg håber, at alle dommere fremover vil lade være med at dømme, hvis de i tvivl i så vigtig en kamp. Det er jo ikke bare en almindelig kamp. Dette var en finale, for fanden, siger Thomas Frank til sporten.dk og fortsætter:

- Jeg føler mig snydt. Jeg føler mig uretfærdigt behandlet. Det er så ærgerligt, fordi vi var så klar til denne kamp. Spillerne sad simpelthen og græd i omklædningsrummet. Det er forfærdeligt.Dermed må de talentfulde danske drenge, som i de foregående kampe mod Tjekkiet og Bulgarien imponerede med 5-0-sejre, holde tidlig sommerferie.  EM-slutrunden foran talentspejdere fra Europas største klubber bliver uden dansk deltagelse efter en kamp, der næppe kunne have forløbet mere bittert.Samtidig betyder nederlaget, at en æra er slut for det talentfulde mandskab.

- Det er sidste nat med kliken for nogle af de her, og de er blevet bedste venner. De har haft mange oplevelser sammen, og det bliver hårdt at sige farvel til dem. De rykker op på enten U20 eller U21 eller ligefrem A-landsholdet, siger Thomas Frank.

  

Dagens Gossip